Concept

Met ons concept bieden wij u een ontvangstzaal voor een familiebijeenkomst, een seminarie… met de mogelijkheid om ter plaatse te logeren.  Onze zaal, onze gite en onze gastenkamers bevinden zich in het authentieke dorp Hesbignon te midden van de landerijen.

salle-gîte-chambres-d'hôtes-version2015

Capaciteit :

– In onze zaal van ongeveer 150 m² (waarvan 25 m² voor de keuken en 25 m² voor de hall, vestiaire en wc kunnen wij ongeveer 100 mensen ontvangen (70 zitplaatsen). Er is ook een mogelijkheid om een tent van 8 op 4 meter bij te plaatsen.

– Onze verblijf van 60 m² met 2 slaapkamers en 2 badkamers kan 2, 4 of 6 personen verwelkomen.

– Een gastenkamer van 16 m² kan 2 tot 4 personen herbergen en in de andere van 19 m² kunnen 3 personen terecht. Er is een gemeenschappelijke ruimte ter beschikking (met koffiemachine, microgolf, tafel en stoelen).

In totaal kunnen ongeveer 13 personen logeren.

U kunt de zaal huren, de gite en de gastenkamers om na een uitgebreide, uitstekende avond ter plaatse te blijven. Wij bieden u een speciale prijs (zie de promoties-aanbiedingen).

Wij hebben graag dat u zich goed voelt in een zeer landelijke en hyper relaxerende omgeving.

De familie Henrard van Les Waleffes onthaalt u en wenst u welkom in «LE BOCA» met haar zaal, gite (verblijf) en gastenkamers.